torsdag den 10. februar 2011

Torsdag d. 19 februar 2009
Vi tog ud på gården for at se kattene, spændende, især om de ville snakke med os, Oliver var nok den mest snaksagelige, men det er okay, at de ikke kommer farende i armene på os med det samme, de skal jo også vænne sig til os, som vi skal til dem.

Men vi var ikke i tvivl, vi elskede de to katte med det samme vi så dem, og jeg havde en god mavefornemmelse med dem, så vi takke ja til at få dem begge.

Vi glæder os helt vildt til at få dem, og der synes så lang tid, til det skal blive den 1. juni, lige nu, men tiden skal nok gå hurtigt alligevel, det plejer den jo.

Lars tog nogle billeder af kattene med sin mobiltelefon, vi glædede os til at se dem, når vi kom hjem, men sikke en skuffelse, den telefon ryger altså snart ad h... til, for billederne var der ikke, og det enkelte der var, var så utydeligt, at man ikke kunne se noget alligevel, øv, sikke en ærgelse.

Prinsessen beholder sit oprigtige navn men Oliver bliver omdøbt.
Han hedder Kravlefimsen, et sjovt navn, men det var svært for os at huske det, og Freya ville så gerne have han skulle hedde Oliver, så det blev besluttet, at han skulle hedde Oliver fremover.

Vi håber kattene vil falde til sammen med os når vi får dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar